Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lilly fenka

28.2.2012

Dobrý den,
tak po delší době posílám aspoň pár fotek, abyste vìděli, že Lillianka se má dobře. Už váží asi 24 kg a má pořádnou sílu. Taky je to hrozně chytrá podšívka. Úspěšně jsme spolu zvládly i první hárání. Jen, co se ještě trochu oteplí, chci Lilly vzít na kolo a brusle, tak nám držte pěstě:)

S pozdravem
Němcová

lilli_doma_1.jpg

lilli_doma_3.jpg

lilli_doma_2.jpg

lilli_doma_4.jpg

Dobrý den,

tak konečně posílám nějaké fotky Lilly. Fotili jsme vždycky na procházkách ve vzácných okamžicích, kdy byla v klidu. Těch posledních asi šest fotek jsme pořídili, když jsme se byli projít u tety v humně, Lilly si našla klacík, který byl dvakrát tak dlouhý jako ona, ale vůbec jí to nevadilo a vesele si ho přivlastnila a hodlala si ho odnést domù. Před chvílí jsme se vrátili z procházky v lese, Lilly je vyloženě k neutahání. Vzala jsem jí i láhev s vodou a mističku, kterou ale vùbec nepotřebuje, protože pije jako správná dáma přímo z flašky :). Samozřejmě musela vymést každou kaluž, která se naskytla, taky podle toho potom vypadala. Ale musím ji velice pochválit, co se týká čištění očiček, oušek a česání je naprosto ukázková, klidně sedí a nechá se sebou dělat, co je potřeba.

Zatím se mějte hezky, brzy se zase s Lilly ozveme.

Němcová

 

lili_1.jpg

lili_2.jpg

lili_3.jpg

lili_4.jpg

lili_5.jpg

lili_6.jpg

lili_7.jpg

lili_8.jpg

lili_9.jpg

 

16.8.2011

Dobrý večer,

posílám další várku fotek, jak jsem slíbila. Bylo těžké vybírat, Lilly je jasná modelka:). Roste jako z vody, když jsem ji vážila u veterináře, tak měla skoro 9 kg, takže teď už je to ještě o něco víc..ale toho si určitě všimnete na tom jejím flekatém pupíčku:).
Jinak ji s sebou beru, kam se dá, aby si zvykala...každý ji chválí, jak je krásná, už si tady našla i kamaráda, takového malého chlupatého psíka..
Vyfotila jsem i její boudu, abyste viděli, že má opravdu kde bydlet. Spinkala v ní hned od prvního dne. Je moc učenlivá a je to taková moje hérečka:).
Zase se s Lilly ozveme.
S pozdravem
Němcová

 

lilly_10.jpg

lilly_11.jpg

lilly_12.jpg

lilly_14.jpg

lilly_15.jpg

lilly_16.jpg

lilly_17.jpg

lilly_18.jpg

lilly_19.jpg

lilly_20.jpg

lilly_21.jpg