Jdi na obsah Jdi na menu
 

Marlenka

Dobrý večer,

tak Marlenka moc chtěla abych Vám napsala :). Tento týden byla nejen prvně venku, ale dokonce ulovila uplně první myšku, kterou samozřejmě donesla domů ukázat. Takže se chtěla pochlubit. Už je to náš domácí mazlík, se Šmudlou řádí jak šílená, myslím, že jsme to jak je hodná zakřikli :). Je to veliká gurmánka - zobká velmi kultivovaně a jak není alespoň jednou týdně čerstvé maso a jednou lžička jogurtu ke granulkám máme průšvih. Pejsků se pořád bojí, ale naučila se kolem nich proběhnout na půdu a zase zpět, takže už má otevřený celodenně balkonovky na dvorek a chodí si sem tam jak chce. Miluje společnost, je hrozně nerada sama, jak je doma a Šmudlík venku na okně tak doráží a mnouká dokud ho nepustíme domů. V noci ještě občas poplakává, tak necháváme otevřeno do ložnice, tak se nám může zavrtat k nohám a jak má kontakt je spokojená.
Moc děkujeme za podporu - co se nám Lukášek ztratil byli jsme špatní my ale i Šmudla. Konečně je zas veselý kocourek a my myslíme i na něco jinýho. Posílám i pár nových fotek. Určitě se zase ozveme! Přejeme pevné nervy a mnoho sil do jarních dnů, které pro Vás budou určitě moc náročné :(. Eliška ze Starého Poddvorova

 

Dobrý večer, 

chtěli jsme Vám napsat, že Marlenka je v pořádku. Seznámení se Šmudlou proběhlo poklidně, očichali se, ani žádné syčení nebylo. Šmudlík od včerejška za Marlenkou všude chodí, vypadá to na lásku na první pohled :). Marlenka zatím dělá trošku drahoty a utíká mu, ale věřím že si brzo budou hrát. Každopádně Šmudla konečně od zmizení Lukiho začal trošku víc jíst, ani nevrlý a spavý od včerejška není, je vidět že je spokojený že zas není sám. Tak jsme moc rádi. 
Jinak Marlenka včera večer něco málo snědla, dneska zbaštila pulku patéčka, granulky a od Šmudly se už naučila škemrat o šunku a jogurt :). Zatím pomalu zkoumá domek. Je moc milá, jen pejsky zatím zahání syčením, ale věříme, že si zvykne a budou kámoši. Moc za ni děkujeme. Teď ještě aby se nám vrátil Luki a budem mít pořádnou smečku :) Určitě se zase ozveme! Eliška a Radek ze St. Poddvorova.