Jdi na obsah Jdi na menu
 

Našli domov - kočky 2022-2023

7. 2. 2022

 

OliVENDULKA

Roční kočička Vendulka, je plachá, ale když získá důvěru, nechá se i pohladit. Používá kočičí wc. Je kastrovaná a očkovaná.

VENDULKA NAŠLA NOVÝ DOMOV V DUBNU 2023

 

 

 

 

OliSHERY

Desetiměsíční kočička byla odchycená u benzínky. Je to mazlivá a hodně hravá kočičí slečna. Neustále o sobě dává vědět mňoukáním a chodí si pro pohlazení. Nikdy není sama, pořád se drží někoho s kočičích kamarádů. Shery je čistotná kočička naučená na kočičí wc.

SHERY NAŠLA NOVÝ DOMOV V DUBNU 2023

 

 

OliVILÍK

Roční kocourek se narodil mamince Máši, se svými třemi sourozenci. Maminka Máša už svůj domov našla. Vilík stejně jako jeho sourozenci má od narození problém s očičkama. Téměř pořád mu i přes léčbu tečou. Je potřeba mu je ošetřovat. Na kráse mu to však neubírá. Má klidnou mazlivou povahu. Je čistotný a naučený na kočičí wc. VILÍK NAŠEL NOVÝ DOMOV V DUBNU 2023

 

OliSISI

Roční kočička, jedno z dětí maminky Máši. Trpí stejně jako její bráškové Vilík a Filípek na záněty očiček. Je potřeba ji je ošetřovat. I tak je ale krásná, mazlivá a úžasná společnice. Sisinka hledá vzhledem k problému s očičkama domov v bytě. 

SISI NAŠLA NOVÝ DOMOV V DUBNU 2023

 

 

JardaJAROŠEK

Bíločerný kocourek Jarošek ,byl nalezen v podvozku auta, kde naříkal. Je zdravý, hravý a čistotný. Jarošek je skoro roční kocourek, je zvyklý na kočičí smečku a pejsky. 

JAROŠEK NAŠEL NOVÝ DOMOV V ČERVNU 2022

 

MatýsekOLIVER

Kocourek Oliver se svými dvěma sourozenci (rezavý kocourek Oskar a kočička Oli) byli  vyhozeni za zahradami v Uherském Hradišti. Oliver je osmiměsíční kocourek,  zdravý, čistotný, odčervený a naočkovaný.  (vloženo 18.11.2021)

OLIVER NAŠEL DOVÝ DOMOV V ČERVNU 2022

 

OliVENDY

Asi osmiměsíční kočička Vendy je trošku plachá, ale mazlivá. Je zvyklá na kočičí kamarády i pejska. Používá kočičí wc. Je naočkovaná.

VENDY NAŠLA NOVÝ DOMOV V DUBNU 2022

 

 

 

MášenkaBETYNKA

Asi půlroční kočička Betynka, byla nalezena v kravíně. Je to hodně mazlivá kočička, která vyžaduje neustále pozornost, zvyklá na kočičí kamarády i pejska.  

 

BETYNKA NAŠLA NOVÝ DOMOV V DUBNU 2022

 

 

 

OliJULČA

Asi roční kočička Julča, je sestra Barči. Kočička je hravá a mazlivá, socializovaná, naučená na kočičí wc. Je vykastrovaná a očkovaná.

JULČA NAŠLA NOVÝ DOMOV V DUBNU 2022

 

 

 

 

OliMICKA II

Kočička Micka II je velmi stará 17 letá dáma. Žila celý život v areálu školy ve Bzenci. Protože už je hodně stará a zimu by nemusela přežít, tak jsme ji přijali do útulku. Micka si hned zvykla a užívá si teplého bydlení.

 

MICKA II NAŠLA NOVÝ DOMOV V DUBNU 2022

 

 

OliZRZEK

Asi půlroční kocourek Zrzek byl nalezen v Bzenci. Kocourek je mazlivý a zvyklý na kočičí kamarády i pejska. Do nového domova půjde naočkovaný.

(vloženo 14.12.2021)

ZRZEK NAŠEL NOVÝ DOMOV V LEDNU 2022.

 

 
 
Oli

MICINKA

Asi tříletá Micinka, je plachá kočička, která je vhodná jako jedináček, do domu se zahrádkou. Kočička je vykastrovaná a očkovaná. Má ráda svou volnost, kočičí wc používá, ale radši chodí do přírody.

(vloženo 1.12.2021)

MICINKA NAŠLA NOVÝ DOMOV V LEDNU 2022.

 

 

OliKAČKA

Kočička Kačka, byla vyhozena v Moravském Písku, měla nádory, které ji byly odstraněny. Kočička je vykastrovaná a naočkovaná. Je socializovaná, naučená na kočičí wc. Je to samotářka a ráda se vyhřívaná na sluníčku. Vhodná jako jedináček, do domu s přístupem na zahrádku.

(vloženo 1.12.2021)

KAČKA NAŠLA NOVÝ DOMOV V LEDNU 2022.

 

OliAMÁLKA

Půlroční kočička Amálka, byla nalezena v Olšovci na vlakové zastávce. Je socializovaná, naučená na kočičí wc. Je klidná a mazlivá. Kočička je očkovaná a do nového domova půjde s podmínkou kastrace.

(vloženo 1.12.2021)

AMÁLKA NAŠLA NOVÝ DOMOV V LEDNU 2022.

 

 

OliSNĚHURKA

Kočička Sněhurka, byla nalezena koncem září v lese, zalepená v krabici s dvěma sourozenci. Je hodně malinká, vhodná spíš do bytu. Je socializovaná, naučená na kočičí wc. Do nového domova půjde naočkovaná s podmínkou kastrace.

(vloženo 1.12.2021)

SNĚHURKA NAŠLA NOVÝ DOMOV V LEDNU 2022.

 

 

OliOLI 

Kočička Oli se svými dvěmi sourozenci (rezavý Oskar a černobílý Oliver) byli vyhozeni za zahradami v Uherském Hradišti. Je asi 3,5 měsíce stará. Zdravá, čistotná, odčervená a naočkovaná. (vloženo 18.11.2021)

OLI NAŠLA NOVÝ DOMOV V LEDNU 2022.

 

MatýsekOSKAR

Kocourek Oskar se svými dvěmi sourozenci (černobílý kocourek Oliver a rezavá kočička Oli) byli vyhozeni za zahradami v Uherském Hradišti. Je starý asi  3,5 měsíce, zdravý, čistotný, odčervený a naočkovaný.  (vloženo 18.11.2021)

OSKAR NAŠEL NOVÝ DOMOV V LEDNU 2022.

 

MášenkaSAŠENKA

Půlroční kočička Sašenka je krásné odrostlé kotě hledající novou milující rodinu. Je  naočkovaná a odčervená. Je hravá, vhodná do bytu či domku s přístupem ven. Do nové rodiny půjde na adopční smlouvu s podmínkou kastrace, kterou zajistíme.  

(vloženo 23.9.2021)

SAŠENKA NAŠLA NOVÝ DOMOV V LEDNU 2022.