Jdi na obsah Jdi na menu
 

Našli domov - psi 2021

19. 2. 2021

 

Max LADY

Nádherná, vznešená, ušlechtilá - to vás napadne, když uvidíte Lady v pohybu. Je to asi čtyřletá fena flat teriéra, černá krasavice, nalezená na ulici. Nikdo se k ní nepřihlásil, čip neměla. Je mazlivá, ale trochu svéhlavá. Ostatních psů si nevšímá a ani si nepřeje, aby si oni všímali jí a umí jim to dát pěkně najevo. Sama šarvátky nevyvolává, je klidná, pohodová. Když si vás zamiluje, bude si vás žárlivě hlídat. Bude potřeva zapracovat na poslušnosti, aby věděla, kdo má koho poslouchat. Ale pak získáte nádhernou milující přítelkyni, kterou vám budou všichni závidět.

Lady našla nový domov. 

 

RonRON

Ron, osmiletý malý müsterlandský ohař s průkazem původu, čistokrevný krasavec. Do útulku se dostal po úmrtí majitele, rodina se o něj nemohla postarat. Evidentně prošel výcvikem, zná základní povely.Podařilo se mu rychle najít domov, ale za půl roku se nám z adopce vrátil. Domáhal se přístupu do domu, vytrvale štěkal, nedokázal se přizpůsobit nové rodině, takže je tu a čeká na tu pravou rodinu. Má poněkud problém s muži, který však pravděpodobně vymizí, až zjistí, že mu žádný muž nebude ubližovat. Při kontaktu je nedůvěřivý a vrčí, pro pohlazení si však přijde sám. Má teď v hlavě trochu zmatek z těch změn. Potřebuje pána, který bude mít trpělivost si ho získat. Má moc rád pamlsky, takže to určitě s jejich pomocí půjde. Byl by vhodný do domu se zahradou a přístupem do domu.

 

Ron našel nový domov.

 

Vendy VENDY 

Černý chlupáč a milovník vody, osmiletý kříženec pravděpodobně loveckého psa, střední velikosti. Do útulku ho přivezli, protože už se o něj majitelé nedokázali postarat. Přišel k nám velmi nedůvěřivý pes, který nás všechny dlouho ignoroval a nemluvil s námi. Postupně nás vzal na milost, naučil se mlsat piškoty a jiné dobroty a zjistil, že je to moc příjemné nechat se škrabkat za uchem a na zádech. Miluje vycházky, s jinými psy se snáší. Ještě pořád se musí učit manipulaci – třeba při vyčesávání srsti nebo při prohlížení tlapek je nedůvěřivý. Pokud si s ním někdo dá práci a bude trpělivý, získá dobrého společníka. Je zvyklý být venku.

Vendy našel nový domov.

 

rex.jpgREX

Velký kříženec německého ovčáka, pětiletý, s velkým sebevědomím v místě, kde to dobře zná a které považuje za své území. Rád si hraje s ostatními psy, má rád fenky, je plný energie a má velkou sílu. Bude to dobrý hlídač, kterého jen tak někdo neuplatí. Potřeboval by pána se zkušenostmi, není vhodný pro nezkušeného chovatele. Protože je velký a silný, nedoporučovali bychom ho do rodiny s malými dětmi. Zájemce by se měl s Rexem přijít nejdříve seznámit, vyjít si s ním párkrát na vycházku, aby se trochu sblížili a vzájemně poznali. 

Rex našel nový domov.

 

Marley MARLEY

Středně velký kříženec, bílý, drsnosrstý pětiletý pes. Je to temperamentní osobnost, chvíli nepostojí. Rád chodí na procházky, miluje pamlsky a jídlo vůbec. Jedené, co má ještě raději, jsou fenky. S ostatními psy se snáší dobře. Není to úplně mazlivý typ, přiběhne, pomazlí se a zase si půjde po svém. Byl by ideální pro někoho, kdo má dvůr, nechce ho mít prázdný a nebude smutný, když mu jeho hlídač nebude chtít pořád ležet na klíně. Protože je takový neposeda, nemusí být úplně vhodný k malým dětem, mohl by být problém, kdyby po nich skákal a chňapal jim po ručičkách, i když nechce ublížit. Je to jeho způsob komunikace.

Marley našel nový domov.