Jdi na obsah Jdi na menu
 

24.5.2008
Posílám pár foteček toho našeho krasavce ... Je to miláček. S kotama řádí a z toho mám největší radost. Hlavně teď, když už je teplo a užívám si práce na zahrádce, tak mi asistuje Rocky a kolem něho houf kotů. Občas je sice prožene, ale to jen, aby jim dal najevo, kdo je tady šéf. Jinak jsme si dost užili s klíšťaty, myslela jsem, že takhle brzo ještě nejsou, ale teď už jsou všichni ošetřeni Frontlinem a je klid ...

Obrazek


31.12.2007

Obrazek

15.12.2007
Posíláme pár sněhových foteček Už chodíme s Rockym na soukromé lekce. V pátek jsme byli poprvé a jsem nadšená - možná jste někdy slyšela o paní Dadákové - úžasná dáma a její výcvik a chování ke zvířatům je neuvěřitelný. Navíc mě fascinuje, jak na TO jde - šetpá nebo maximálně tiše mluví a pes je jako ovce a dělá co chce, řeč těla a pomáhání si vodítkem nebo obojkem ... Neuvěřitelné, koukala jsem jako blázen a žasla a nejvíc se mi líbí, že zcela odsuzuje křičení a bití. Jsou to spíš lekce pro mne a já to potom vím, jak na Rokouše. A funguje to. Taky nám poradila - jaké vodítko, obojek. Příští týden jdeme 2x a potom až po novém roce.

Obrazek


13.12.2007
Nerada bych Vám každý den zaplňovala email fotkama z naší malé ZOO - tak nás pojmenoval pan verterinář, ale dnešek byl dnem D. Máme malou vnučku Klaudii (asi to zní blbě, ale přítel je o 23 let starší a tak se mi podařilo stát se ve 29 letech babičkou) No a malá se příšerně bojí psů. Rocky se předvedl jako PAN PES, jenom malou olízal (pořádně) a pak už ho zajímaly jen hračky a aportování a malá za ním běhala a řvala Loky, Loky. Řekla bych, že si ji všímal, ale neotravoval a hlavně neskákal. Už skoro vůbec neskáče a taky ví, že do garáže a dovnitř nesmí. Což mi příjde neskutečné, ale chce to být důsledný a důrazný a jde to samo. No na to, že je to můj první pejsek, myslím, že jsme se rychle sehráli a jde nám to. A s kočkami - ty jsou v garáži nebo šopce, Rocky dovnitř nechodí a dnes už byli všichni společně na zahradě. Lucila - ten náš parní válec ta občas zasyčí, ale jinak bych řekla, že se přehlíží nebo tolerují. Prostě ví o sobě a tím to hasne. Což je pro mě hodně důležité, protože bych nechtěla na úkor jednoho utalačovat druhé. Vám bych chtěla moc poděkovat jak za nás, za milé uvítání, rezervaci pejska, stručné a výstižné rady a pokyny, tak za všechno co pro útulek a zvířátka vůbec děláte.


Obrazek

Obrazek

11.12.2007
Troufám si říct, že si to ten náš Rocky nádherně užíval. Koupel a drbání - kdyby byl kocour 100% by předl a fénování a rozčesávání úplně bez problémů. Žanetka mu musela vystříhat jen chuchvalce za ušima a pod levou přední packou a jinak pomohl kondicioner - nevěřila jsem, ale pustila i dost zapečená místa. Do auta už skáče sám a nejšťastnější byl zase zpátky na zahradě. Dnešní koupání jsme dostali jako dáreček, tak jsem nakoupili spoustu nových hraček, dobrotek a kartáč ......... teď už ať je za náma toho pitomého půl roku, kdyby se ozval původní majitel.

Obrazek

10.12.2007
Posílám pár foteček Rockyho a kočičích kamarádů. Teď je to u nás sama návštěva. Každý je zvědavý na nový přírustek do rodiny Zítra v 8h jedeme do psiho salonu na koupel, česání a fénování ............ jsem zvědavá, jaký bude po použití psího kondicioneru a po 20h se na nás přijede podívat pan veterinář a Rocky už bude mít i čip. Pěkný večer HP

Obrazek