Jdi na obsah Jdi na menu
 

druhá operace

18. 3. 2014

Dne 17.3.2014 provedl MVDr. Luňák operaci zlomeniny pravé přední nohy. a rentgenu to vypadá krásně. Shaggy je velmi klidný, při veškerém ošetření vrtí ocasem a užívá si každou pozornost člověka. Je to až s podivem. Neznám jiného psa, který by při aplikaci injekce nebo kanyly vrtěl ocasem. Nedovedu si představit jaký musel mít před tím život, když tohle je pro něj příjemný zážitek.

Prosíme, přispějte na jeho operace. Budou velmi nákladné, ale za kvalitní péči si prostě musíme připlatit.

Shaggy bude prostě úžasný pes pro každého. Vypadá hrozivě, ale je to úžasný mazlík. Kdyby se našel nový páníček už teď, bylo by to super. Shaggy potřebuje ve svém nadšení brzdit, aby si nevylomil kostní fragmenty, které nebylo možné kvůli zakřivení femuru pevněji uchytit.

Když ho vidím, jak se snaží vyčůrat a prdlouš se postaví na operovanou nohu a zvedá tu zdravou, chce se mi smát. Potom hopsá po zahradě a musím ho chytit a odnést na pelíšek. Tam se uklidní, mrčí, když ho škrabkám na hlavě a spokojeně odfukuje. Pan doktor nás varoval, že kovová ploténka na zadní noze není tak pevná a Shaggy by neměl přísliš chodit. Při prudším pohybu by se něco mohlo vylomit a to by bylo zlé.