Jdi na obsah Jdi na menu
 

faktura za operace

19. 3. 2014

19.3.2014

Včera byl Shaggy na kontrole u ortopeda MVDr. Luňáka. Pan doktor se ptal, jestli je Shaggy schopný se postavit. Měl radost z rychlého zotavování našeho psího kamaráda. Shaggy nejen, že je schopný se postavit, ale sám se chodí venčit a když přijdu domů už mě vítá s celou smečkou a radostně poskakuje. Musím ho krotit a být na něj přísná. Když ho krmím, nechávám ruku v misce a míchám mu granule, vůbec mu to nevadí, můžu mu vzít kost i hračku. Když si bere pamlsek, slízne ho jazykem a zuby se mé ruky vůbec nedotkne, narozdíl od mých psů, kteří by mi utrhli prst.

Jestli na světe existuje dokonalý pes, tak je to Shaggy.

V této chvíli můžu říct, že je připravený k adopci. Bude potřebovat páníčka, který ví, co je disciplína. Shaggy bude ochranářský, ale neagresivní. Asi je v něm skutečně něco z Rotvíka, jak odhadoval doktor Luňák.

V životě jsem neviděla psa, který se na vyšetřovacím stole u veterináře stočí do klubíčka a skoro usne. Včera jsem ho na stůl položila, pan doktor mu cvičil se zadní nožkou a Shaggy spokojeně oddechoval. Potom jsme řešili papíry a Shaggy zůstal na stole sám a odpočíval, naprosto klidný a spokojený. V autě na nás hodinu čekal. Také bez problémů.

Takže, jestli máte doma místo pro hlídače, který vás umazlí k smrti, zavolejte a dojeďte se na něj podívat. S výchovou v novém domově vám poradíme.

Pan doktor vystavil fakturu na 24.697,- Kč.faktura Shaggy.pdffaktura Shaggy 2.pdffaktura Shaggy 3.pdf

Děkujeme všem, kteří už na Shaggyho poslali peníze, zatím dorazilo 2.600,- Kč.

MVDr. Luňák daroval na operaci Shaggyho 5.000,- Kč, takže budeme platit jenom 19.697,- Kč.